اعتراض سفارت ایران به اظهارات مشاور نخست‌وزیر عراق درباره مرز چذابه حمله پهپادی به مقر گروه‌های جدایی‌طلب در شمال عراق مقاومت عراق: تجاوز به ایران مصداق بارز جنگ میان حق و باطل است؛ در کنار حق می‌ایستیم شاه اردن: امنیت اردنی‌ها خط قرمز است رئیس سابق دفتر نتانیاهو: از عواقب حمله دوباره به ایران وحشت دارم + فیلم نیرو‌های مسلح یمن: حمله ما به مکه و مدینه دروغی بزرگ است عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند هشدار سفارتخانه‌های آمریکا به شهروندانش درباره سفر به چهار کشور عربی بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد

وال استریت ژورنال:بایدن فروش تسلیحات نظامی به عربستان و امارات را متوقف کرده است

وال استریت ژورنال:بایدن فروش تسلیحات نظامی به عربستان و امارات را متوقف کرده است روزنامه وال استریت ژورنال چهارشنبه شب گزارش داد که دولت جو بایدن رییس جمهوری آمریکا به صورت موقت فروش تسلیحات نظامی به عربستان و امارات را متوقف کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 27
کد خبر: ۷۵۵۲۳

به گزارش راهبرد معاصر وال استریت ژورنال به نقل از مقامات آمریکایی نوشت: دولت بایدن همزمان با بررسی معاملات تسلیحاتی که در دولت دونالد ترامپ مجوز آنها صادر شده، به طور موقت خواستار توقف فروش تسلیحات به دو کشور عربستان و امارات شده است.

براساس این گزارش، تصمیم تسلیحاتی دولت بایدن شامل توقف فروش مهمات با هدایت دقیق به ریاض و همچنین جنگنده های اف ۳۵ به ابوظبی است، معامله ای که واشنگتن به عنوان بخشی از توافق آبراهام (برقراری عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی) در دولت ترامپ تصویب کرد. 

به گفته مقامات آمریکایی، غیر معمول نیست که دولت جدید فروش تسلیحات را که توسط دولت پیشین تأیید شده مورد بررسی قرار دهد و برغم توقف فروش، بسیاری از معاملات در نهایت ادامه خواهد یافت. 

به نوشته وال استریت ژورنال، بایدن رییس جمهوری آمریکا طبق وعده های پیشین خود به دنبال کسب اطمینان است که تسلیحات امریکایی فروخته شده به عربستان در جنگ یمن مورد استفاده قرار نگیرند. 

آنتونی بلینکین وزیر امورخارجه جدید آمریکا که به تازگی مورد تایید سنا قرار گرفت هفته گذشته در جلسه تایید سنا گفت دولت بایدن به «حمایت از کمپین نظامی به سرکردگی عربستان در یمن» پایان خواهد داد.

تا کنون هیچ یک از مقامات سفارت امارات و عربستان در واشنگتن نسبت به این گزارش واکنش نشان نداده‌اند. 

ائتلاف سعودی از ششم فروردین سال ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک و چراغ سبز آمریکا، حملات گسترده‌ای را علیه یمن فقیرترین کشور عربی آغاز کردند تا به بهانه بازگرداندن عبدربه منصور هادی رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به قدرت، به اهداف و زیادی خواهی‌های سیاسی خود جامه عمل بپوشانند. بر اثر این تجاوز تاکنون هزاران یمنی کشته شدند.

ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار